Siemens Regional Office

Reform and adaptation of the Regional Office building, ground floor + 5 and integration of accesses to the Transformer warehouse Offices.

The project contemplates the remodeling of the entrance halls, the vertical communication nuclei and the common spaces of the building, while articulating the communication between the two buildings. The union of the buildings is carried out through a patio or atrium that is built by demolishing part of the floors of the second and third floors. The atrium, in addition to allowing the illumination of the central area of the building, gives unity to the complex by serving as a connecting link and space for the relationship of the various activities that take place on the 1st floor: restaurants, canteen and meeting rooms. Work is carried out on the façade of the building unifying the colors of the sheet metal finish with those of the entire set of buildings – Regional Office and transformer warehouse.